Az oldal frissítése folyamatban!!

Mennyiért készítek egy weboldalt?

Alapvetően kétféle weboldalt készítek.

Bemutatkozó, Üzleti, vagy Business weboldal. Ezek a weboldalak jellemzően a céget mutatják be. Általános tájékoztató informáicókkal, termékeik, szolgáltatásaik leírásával, kapcsolatfelvételi, ajánlatkérési űrlapokkal. Egy cégnek ideális esetben csak egy ilyen oldala van. Fő célja a cégről alkotott pozitív megítélés elősegítése. Pont mint egy határozott kézfogás. Virtuálisan.

Jellemző elkészítési idő ~ 4 hét.

Értékesítő, vagy Sales oldal. A cég adott szolgáltatásának vagy termékének értékesítésére épített weboldal. Egyetlen célja van, hogy a lehető leghatékonyabb módon adjon el. Értékesítő oldalból egy cégnek több is lehet. Akár mindegyik termékére készülhet külön-külön sales oldal. Pontosan mint egy élő, valós értékesítő munkatárs esetén. Neki sem feltétlen kell a cég összes termékét tökéletesen ismernie, sokszor elég ha csak egyet ismer, viszont azt minden más kollégájánál jobban és hatékonyabban tudja bemutatni és eladni.

Jellemző elkészítési idő ~ 4 hét. 

Webshop? Technikailag képes vagyok akár az alapoktól elkészíteni egy webshopot. A gyakorlatban viszont sokszor jobban jön ki a matek, ha néhány termékre/szolgáltatásra nem webshop, hanem mindegyikre külön-külön értékesítő oldal készül. Ha ilyen témában keresel webdesignert kérj időpontot egy konzultációra, és kiderítjük esetedben mi az ideális megoldás.

Számszerűen?

Fontos kiemelnem, ezek „irányárak”. Ahogy valószínűleg a Te terméked / szolgáltatásod sem 12. a tucatból, így minden weboldal egyedi. 

Bemutatkozó weboldal

200.000 Ft-tól Jellemző ár: 300.000 Ft
  • Egyedileg, a cégedre szabott design
  • 1 év karbantartás *
  • Mobile-First tervezés

Értékesítő (sales) weboldal

300.000 Ft-tól Jellemző ár: 450.000 Ft
  • Egyedi értékesítési szöveg*
  • Értékesítésorientált felépítés **
  • Egyedileg, a cégedre szabott design
  • 1 év karbantartás *
  • Mobile-First tervezés

A megadott árak nettó árak, a 27%-os áfát nem tartalmazzák.

* Az oldalon használt szoftverek havi / rendszeres frissítése, és az esetleges funkcionális hibák javítása.

** Az érdeklődők / vásárlók pszichológiája alapján összeállított logikai rendszer, mely elősegíti a vásárlási döntés meghozatalát.